• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Special Olypmics Online Spelen 12 juni 2020!

Gepubliceerd op: 01-12-2020

Dit mag je niet missen! Daarom willen we graag samenkomen tijdens Unified Moves, de eerste (en hopelijk laatste ) Special Olympics Online Spelen van Nederland. Dit spetterende feest start op vrijdagavond 12 juni om 20.00 uur en gaat het hele weekend sportief door!

 

We hopen dat het goed gaat met je en dat iedereen gezond is. Het Covid-19 virus heeft het dagelijks leven aardig overhoop gehaald. De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag zijn daarom ook helaas geannuleerd. Desondanks willen wij hét weekend niet zomaar voorbij laten gaan. Tijd dus voor de eerste online editie van Unified Moves!

Voor deze eerste editie van Special Olympics Online Spelen kunnen wij rekenen op steun van onze partners maar ook van bekende gezichten zoals Nathan Rutjes, Bas Tietema, Toine van Peperstraten, Athlete Leader Lize Weerdenburg en de mascottes Kees Konijn en de Vlammetjes. Met elkaar willen wij op vrijdagavond 12 juni een uur lang een te gekke alternatieve openingsceremonie vieren. We gaan genieten, dansen, springen en lachen. En dat alles op afstand zodat we wel aan de regels voldoen, om het weekend goed te beginnen!Voor wie?

Unified Moves is voor de sporters, coaches,
vrijwilligers, scholieren, familieleden en uiteraard
Unified partners! Met iedereen bij elkaar wordt
dit een onvergetelijk feest

Hoe dan?

Vanuit huis kunnen jullie het feest volgen via een livestream
op www.unifiedmoves.nl.
Het feest begint stipt om 20.00u maar wees op tijd, de deuren gaan om 19.45u open!

Ben je erbij?
Vrijdagavond 12 juni
Live van 20.00 – 21.00u
Ben erbij vanaf 19.45u
Trek je mooiste kleding aan, doe je haar goed, zet je feestmuts op
Geniet, dans, spring en lach mee vanuit je huiskamer!

www.unifiedmoves.nl